We made you a team a family laugh tech nerds look

En teknisk partner

wmyl_hero_järntorget Scrolla till nästa section

Om oss

Digital kommunikation, skall det vara så svårt? Det tycker inte vi men vi förstår att det kan kännas trassligt för dig som jobbar i en helt annan bransch. Låt oss hjälpa dig med det vi brinner för, kommunikation som ger resultat med fokus på teknik och innovation. Så kan du som kund fokusera på det du gör bäst; driva din affär framåt.

Om det så är design, webbutveckling, hantering av sociala medier eller att bygga nya appar så ställer vi oss alltid frågan – kan vi få ett lite bättre resultat idag än igår? Därför tror vi på att hellre ta fram minsta möjliga resultat snabbt. Att vara snabbfotade och ständigt iterera, snarare än att låta saker ta tid eller vara permanenta.

WMYL grundades 2011 av Stefan Singer och Viktor Sarström med fokus på responsiva sajter som i grunden handlar om att underlätta för användaren. Den digitala frammarschen har gått snabbare än någon kunnat ana. Idag arbetar vi förstås med hela det smörgåsbord som dagens innovativa landskap erbjuder.

Det som däremot inte förändrats sedan start är tron på människan och vårt intresse för att förenkla och hjälpa. Att ‘jobba digitalt’ innebär kanske mer än någonsin att påminna sig om att det är interaktion mellan människor vi skall skapa. Människor med behov, önskemål och känslor.

Förenklat kan man säga att dom digitala resurserna bara är verktyg för att skapa effektfull kommunikation för en hållbar värld.

Familjen

Här har vi tårtbakare, hundägare, crossfitare, musikälskare, racingfantaster, mammor och pappor som alla älskar det vi gör. Nyfiken på att veta mer om oss som jobbar här på We made you look? Just flip the card!

WMYL_Stefan

Stefan Singer

CTO / Grundare / Fullstack-utvecklare

Stefan, WMYLs founding father är en kommunikativ och detaljorienterad norrlänning som brinner för att skapa state of the art‐lösningar inom webb- och apputveckling. Som CTO och fullstack-utvecklare är Stefans roll både att vara teknisk rådgivare till övriga utvecklare men också att själv sitta i projekt.

stefan@wmyl.se
wmyl_anna

Anna Singer

CEO / Partner / Digital strateg

En power-lady till VD. Det bästa med Anna är hennes 360-graders filosofi att se på människor och situationer. En lösningsorienterad HR-expert och digital strateg, som aldrig lämnar något åt slumpen. Dessutom är hon lika smart som hon är karismatisk. En fantastisk ledare med andra ord.

anna@wmyl.se
WMYL_Mikael

Mikael Lindqvist

CFO / Partner / Project Manager

Big Mike! Digital projektledare med lång erfarenhet samt delägare av WMYL. Mikael har dessutom en bakgrund som utvecklare och kan därför snabbt sätta sig in i de tekniska lösningarna. Husse åt kontorets vovve Winston och kung på allt 80-tals-relaterat.

mikael@wmyl.se
WMYL_Linda

Linda Cardani

Produktionsledare / Digital Content Manager

Linda är WMYLs första anställda och därför en hörnpelare i organisationen. Du har garanterat stött på denna friska fläkt om vi arbetat ihop tidigare. En rak men samtidigt ödmjuk kollega, med teknisk bakgrund, som skämmer bort sin omgivning med både fika- och träningstips på avancerad nivå.

linda@wmyl.se
WMYL_Petter

Petter Brink

Design Director / Business Director

Här har vi en kille som varit i branchen i 20 år med stor kunskap inom design, försäljning och digital- och operativ produktion. Petter har visat sig vara en ödmjuk lagspelare, en resultatinriktat ’doer’ och en strålande digital strateg. Sneakers-älskare och alltid på gott humör!

petter@wmyl.se
wmyl_hero_rosenlund_spårvagn

Ett team

Frontend -och backendutvecklare, ux:are, designers, kreatörer, projektledare, fotografer, do-er, tänkare, problemlösare, tech nerds, digital lovers.

WMYL_emma

Emma Beecken

Creative Director / Partner

Emmas främsta styrkor är kreativ problemlösning, konceptutveckling och strategisk kommunikation. Senaste 10 åren har hon arbetat som kreativ ledare i olika roller men har en bakgrund som digital Art Director. Utöver detta är hon en fantastisk lyssnare med intresse för interaktion, människor emellan.

emma@wmyl.se
WMYL_Amanda

Amanda Axelsson

Digital designer

Amanda är en mångsidig kreatör med ett stort intresse för färg och form i allmänhet, oavsett om det gäller webbdesign, inredning eller lifestyle fotografi. En självlärd fotograf, en mångsidig designer och urexemplet för en doer. Hon är en glädjespridare och har väldigt lätt till skratt.

amanda@wmyl.se
WMYL_Linnea

Linnéa Olsson

Frontend-utvecklare / Webbdesigner

Linnéa är WMYLs alldeles egna flyttfågel. En malmöit med många strängar på sin lyra. Henne frågar en om råd kring designsystem, strukturerad kod och UX/UI. Ibland även kring skånska uttal, palettblad och my little Ponys. Bästa kombon va? Dessutom är hon både rolig och omtänksam.

linnea@wmyl.se
WMYL_Jennie

Jennie Erlandsson

Frontend / backend-utvecklare

Jennie, vår utvecklare med sinne för UX/UI. Förutom att hon kodar som en queen, är hon en duktig konstnär och syr egna kläder. Om du träffar Jennie, be henne berätta om när hon när hon gjorde en interaktiv barnbok i HTML5, till förmån för Radiohjälpen. Hörs det hur stolta vi är över Jennie?

jennie@wmyl.se
WMYL_Pontus

Pontus Stjernström

App-utvecklare / backend-utvecklare

Pontus är en social och driven utvecklare som älskar att programmera appar och är en riktig fena på all objektorienterad programmering (inklusive Java Script). Utöver detta får han oss ofta att skratta och berättar gärna anekdoter om sin egensinniga katt Egil (@grand_egil på insta).

pontus@wmyl.se
WMYL_Winston

Winston

Kontorshund

Winston är en westie-kille som bor hos We made you look på dagarna. Winston är nästan alltid på gott humör men ibland har han lite skottskt temperament. Det är bara gulligt såklart. Hans största kärlekar i livet(efter vår andra kontorshund Kajsa) är hans rosa mjukis-gris från IKEA och OST.

wmyl_lagerhuset

Säg hej

Vi älskar digitala talanger! Är du webbutvecklare, designer eller kanske UX-entusiast? Skicka en rad om dig själv till hello@wmyl.se så hör vi av oss.

Kajsa

Kajsa

Kontorshund

Kajsa är en fem år gammal bichon frisé-tjej som vi på We made you look får besök av ibland men vi vill helst att hon kommer varje dag. Kajsa är en livsnjutare som älskar att gosa och man tackar ju inte nej till de ögonen plus världens gulligaste underbett!