We made you a team a family laugh tech nerds look

En teknisk partner

wmyl_seminaire_emma_anna Scrolla till nästa section

Om oss

We made you look vägleder organisationer på en resa där vi tillsammans utforskar, definierar, utvecklar och levererar digitala produkter. Vi skapar tjänster, primärt för de digitala kanalerna, såsom webbsidor, mobilappar, e-handel och andra digitala tjänster.

We made you look drivs av ambitionen att skapa digitala tjänster som ger konkreta resultat men för oss är också humor en viktig drivkraft, liksom att ha en hållbar och meningsfull arbetsmiljö.

Familjen

Här har vi tårtbakare, hundägare, crossfitare, musikälskare, racingfantaster, mammor och pappor som alla älskar det vi gör. Nyfiken på att veta mer om oss som jobbar här på We made you look? Just flip the card!

WMYL_Stefan

Stefan Singer

CTO / Founder / Full-Stack Developer

Stefan, WMYLs founding father är en kommunikativ och detaljorienterad norrlänning som brinner för att skapa state of the art‐lösningar inom webb- och apputveckling. Som CTO och fullstack-utvecklare är Stefans roll både att vara teknisk rådgivare till övriga utvecklare men också att själv sitta i projekt.

stefan@wmyl.se
wmyl_anna

Anna Singer

CEO / Strategist / Partner

Det bästa med Anna är hennes 360-graders filosofi att se på människor och situationer. En lösningsorienterad projektledare med stort intresse för organisationsutveckling som aldrig lämnar något åt slumpen.

anna@wmyl.se
WMYL_Mikael

Mikael Lindqvist

Strategist / CFO / Partner

Big Mike! Kundstrateg med lång erfarenhet samt delägare av WMYL. Mikael har dessutom en bakgrund som utvecklare och kan därför snabbt sätta sig in i de tekniska lösningarna. Husse åt kontorets vovve Winston och kung på allt 80-tals-relaterat.

mikael@wmyl.se
WMYL_Linda

Linda Cardani

Producer / Digital Content Manager

Linda är WMYLs första anställda och därför en hörnpelare i organisationen. Du har garanterat stött på denna friska fläkt om vi arbetat ihop tidigare. En rak men samtidigt ödmjuk kollega, med teknisk bakgrund, som skämmer bort sin omgivning med både fika- och träningstips på avancerad nivå.

linda@wmyl.se
WMYL_Amanda

Amanda Axelsson

Visuell Designer

Amanda är en mångsidig kreatör med ett stort intresse för färg och form i allmänhet, oavsett om det gäller webbdesign, inredning eller lifestyle fotografi. En självlärd fotograf, en mångsidig designer och urexemplet för en doer. Hon är en glädjespridare och har väldigt lätt till skratt.

amanda@wmyl.se
wmyl_hero_rosenlund_spårvagn

Ett team

Frontend -och backendutvecklare, ux:are, designers, kreatörer, projektledare, fotografer, do-er, tänkare, problemlösare, tech nerds, digital lovers.

WMYL_Linnea

Linnéa Olsson

Front-end Developer / Web Designer

Linnéa är WMYLs alldeles egna flyttfågel. En malmöit med många strängar på sin lyra. Henne frågar en om råd kring designsystem, strukturerad kod och UX/UI. Ibland även kring skånska uttal, palettblad och my little Ponys. Bästa kombon va? Dessutom är hon både rolig och omtänksam.

linnea@wmyl.se
WMYL_Jennie

Jennie Erlandsson

Front-end Developer / Back-end Developer

Jennie, vår utvecklare med sinne för UX/UI. Förutom att hon kodar som en queen, är hon en duktig konstnär och syr egna kläder. Om du träffar Jennie, be henne berätta om när hon när hon gjorde en interaktiv barnbok i HTML5, till förmån för Radiohjälpen. Hörs det hur stolta vi är över Jennie?

jennie@wmyl.se
WMYL_Pontus

Pontus Stjernström

App Developer / Back-end Developer

Pontus är en social och driven utvecklare som älskar att programmera appar och är en riktig fena på all objektorienterad programmering (inklusive Java Script). Utöver detta får han oss ofta att skratta och berättar gärna anekdoter om sin egensinniga katt Egil (@grand_egil på insta).

pontus@wmyl.se
WMYL_Winston

Winston

Kontorshund

Winston är en westie-kille som bor hos We made you look på dagarna. Winston är nästan alltid på gott humör men ibland har han lite skottskt temperament. Det är bara gulligt såklart. Hans största kärlekar i livet(efter vår andra kontorshund Kajsa) är hans rosa mjukis-gris från IKEA och OST.

Kajsa

Kajsa

Kontorshund

Kajsa är en fem år gammal bichon frisé-tjej som vi på We made you look får besök av ibland men vi vill helst att hon kommer varje dag. Kajsa är en livsnjutare som älskar att gosa och man tackar ju inte nej till de ögonen plus världens gulligaste underbett!

Vi älskar digitala talanger!

Är du webbutvecklare, designer eller kanske UX-entusiast? Skicka en rad om dig själv till hello@wmyl.se så hör vi av oss.

Hör av dig