Om oss

Vi har skapat denna hemsida för att kunna ge dig som läsare information om digital marknadsföring och hur du ska få ditt företag att växa på nätet. Idag blir allt fler tjänster webbaserade och nästan alla använder nätet för att söka information. Man kan säga att om du inte syns på nätet så har du inte någon chans att växa. Vi vill hjälpa dig som kanske är ny företagare eller som inte har koll på digital marknadsföring att få bättre förutsättningar. Därför kommer vi utbilda dig inom allt från SEO till vilka verktyg som är behjälpliga att använda. Ett exempel på detta är Google Analytics. 

Ett stort intresse för digital marknadsföring

Alla vi som skriver på sajten har ett väldigt stort intresse för marknadsföring och allt som hör därtill. Vi kommer till exempel att prata om hur du ska få ditt företag att växa. De flesta företag har som målsättning att öka sin omsättning men vet kanske inte hur de ska gå tillväga. För att kunna växa måste du hitta nya kunder som kan vara intresserade av att köpa dina tjänster eller produkter. Det gör du genom att bli mer synlig på nätet. Det är alltså här som vår guidning och våra artiklar kommer in som hjälp. 

Ta hjälp av en webbyrå

Vi förstår naturligtvis att alla inte har tiden eller kunskapen att sköta marknadsföringen på egen hand. Därför tar vi också upp det faktum att du kan anlita en webbyrå och pratar om vad de kan hjälpa dig med. Om de lär känna dig och ditt företag kan de peka ut din målgrupp och anpassa marknadsföringen efter dem. Då är det större chans att folk som är intresserade av dina tjänster faktiskt hittar till din hemsida på nätet. Det gäller till exempel att annonsera i rätt kanaler för att få spridning.