Winston – Haga Scrolla till nästa section

Tassar på stan

Idén till Tassar på stan föddes här på We made you look-kontoret. Att vi är fans av hundar är inte svårt att missa då både Winston och Kajsa är en stor del av tillvaron på vårt kontor (och vårt Instagram-flöde!). Ibland har det varit lite svårt när vi ska bege oss ut på stan på lunch eller fika att veta vilka ställen som även bjuder in våra fyrbenta vänner. Här väcktes idén och önskemålet om en tjänst som listade alla hundvänliga platser i staden. Vi hittade inte riktigt någon som gjorde det på ett tillfredställande sätt, så vi tog saken i egna händer och skapade Tassar på stan.

Och självklart är det ingen annan än vår egen Winston som är frontperson!

Tekniskt

Tassar på stan är byggd på vår egen WordPress-boilerplate. Med hjälp av den så bygger vi modulärt, vilket innebär att man kan bygga upp sajtens olika sidor med samma manér och delar men i olika kombinationer.

Alla hundvänliga platser som vi får inskickade till oss lägger vi till som en egen post under en ’custom post type’ som gör att man smidigt kan lägga till, ta bort eller redigera en befintlig plats. Detta gör att kartan kan vara levande och uppdateras utan problem under tidens gång.

När kartan ska målas ut hämtar vi alla poster ifrån WordPress och lägger in dem kartan som vi bygger med hjälp utav Google Maps APIer.

Besök sajten

Från idé till färdigt projekt

Det här är ett projekt som har varit del i vår satsning på kompetensutveckling här på kontoret. Vi tror på att hela tiden utvecklas och för att utvecklas så måste man hela tiden utmana sig och lära sig nya saker. Det vill vi göra genom att hitta nya tekniker, förverkliga projektidéer och ifrågasätta definierade arbetsroller. I det här projektet är till exempel designern vanligtvis utvecklare och projektets huvudsakliga utvecklare har fått bekanta sig med WordPress och testat en hel drös med nya metoder.

Listar hundvänliga platser nära dig
Intresserad av ett liknande projekt?

Kontakta oss om du har en idé du vill diskutera!

Kontakta oss