flp_globalrally_sthml_hero

Forever Living Products – GR

Forever Living Products är världens största producent av Aloe Vera-produkter och vår kund sedan många år.

Vi har tidigare hjälpt dem med bland annat sin externa webb och sin app.

Inför deras stora, årliga event Global Rally, som för första gången hölls i Sverige, behövde de en landningssida och ny app för att smidigt hantera försäljningen av deras produkter där. Ett uppdrag vi såklart mer än gärna hjälpte till med.

Vi på WMYL stod för wireframes, UX, design och utveckling av både sajten och appen. Sajten är utvecklad i PHP/Laravel och appen i Swift. I tidigare projekt med Forever har vi tagit fram ett designsystem, som innehåller bland annat designfiler och ett komponentbibliotek byggt efter atomic design. Tack vare detta gick det snabbt och smidigt att få ett enhetligt utseende på webbsidan och i appen.

Appen är optimerad för att vara snabb och lättbegriplig. På ett event är det många som vill handla, köerna blir långa och tempot är högt. Därför hade vi många testningar av appen under utvecklingens gång, för att kunna justera och optimera den efter hur den användes i fält.

Vi har fått mycket positiv respons från säljarna som använde appen på eventet, vilket för oss är den finaste feedbacken man kan få.

Intresserad av ett liknande projekt?

Kontakta oss och diskutera din idé med oss!

Kontakta oss